Община Пловдив обяви обществена поръчка за ремонти на Гребната база. Общата

...
</TD
>Община Пловдив обяви обществена поръчка за ремонти на Гребната база. Общата
Коментари Харесай

Община Пловдив дава 390 000 лева за ремонти на Гребната база

Община Пловдив разгласи социална поръчка за поправки на Гребната база. Общата планирана стойност на поръчката е в размер на 325 000 лв. без Данък добавена стойност или 390 000 лв. с включен Данък добавена стойност. Парите ще се обезпечат от бюджета на Община Пловдив, предаде кореспондент на Plovdiv24.bg .

Обществената поръчка е за настоящ ремонт на санитарни пространства в здания към Гребния канал. Предвижда се замяна на всички детайли (умивалници, бутони на тоалетни и писоари) в санитарните пространства на съблекалните и тоалетните северно от хангарите с безконтактни, както и настоящ ремонт на тоалетни при служебния вход на Финалния комплекс - приземно равнище до югоизточен вход в западна част на постройката. 

Обществената поръчка не е разграничена на обособени позиции. Ще бъде възложена на претендента, който предложи стопански най-изгодна оферта при съблюдаване на критерия " оптимално съответствие качество/цена ". Участниците в процедурата би трябвало да са осъществили за последните три завършили финансови години (2019, 2020 и 2021 година), най-малък общ оборот, изчислен на база годишните обороти, в размер не по-малко от 650 000 лв. без Данък добавена стойност.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР